19 Aralık 2005

PATATES SALATASI



Temizliğe başlamadan önce,küçük haşlamalık patatesler ocağa koyulur ve altı kısılır.Temizlik biter ve haşlanmış minik patatesler soyulur.İçine sırasıyla şunlar koyulur.Yanında da mis gibi ev turşusu....



1 Mor soğan
1 Beyaz soğan
1/4 Demet maydanoz
5-6 Adet kornişon
balsamik sirke veya nar ekşisi
kuru veya yaş fesleğen
1 Limon suyu
taze nane
dereotu
zeytinyağı
karabiber
pulbiber
kimyon
kekik
tuz

Etiketler:

6 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Beyhancığım! böyle pratik tarifler vermen ne güzel!
Ellerine sağlık...

22 Şubat, 2006  
Anonymous Adsız dedi ki...

Şükran'cım sağol,bunun da tarifi verilmez ama içine eklediğimiz malzemeler farklı olabiliyor diye düşündüm.

22 Şubat, 2006  
Anonymous Adsız dedi ki...

oh ellerine sağlık,yiyelim,gelsin kilolar,üstelik birde yanında turşu,yandık.

22 Şubat, 2006  
Anonymous Adsız dedi ki...

Ayşe hoşgeldin siteme.Kilo problemi olanlar az yesinler artık dayanabilirlerse:))

22 Şubat, 2006  
Anonymous Adsız dedi ki...

Sitenizi çok beğendik.Öneri olarak bildiğiniz daha fazla yöresel yemeklere öncelik verirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.Başarılar.

22 Şubat, 2006  
Anonymous Adsız dedi ki...

Sayın H.Ü.
Sitemi beğenmenize sevindim.Önerinizi dikkate alacağım,teşekkürler.

22 Şubat, 2006  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa