01 Aralık 2005

SANAL MIYIM?

Sevgili Şükran (ev perisi) beni sobelemiş.Soruları hemen cevaplıyorum.Haaa unutmadan Bloğa yeni başladığım günlerde Nagihan (Nagice hobi) sobelemişti beni ama ben cevaplamamıştım çünkü çok yeniydim ve çok yabancıydım .Umarım Nagihan kusuruma bakmamıştır.


1-Günde ortalama kaç saat internettesiniz?-Bizim evde internet sabah açılır gece yatıncaya kadar açık kalır ve aralıklarla kullanılır.Tam olarak şu kadar saat diyemiyorum.

2-Herhangi bir Messenger kullanıyor musunuz?-Evet MSN Messenger.Arkadaşlarımızla,kardeşlerimizle ve anne babalarımızla görüşüyoruz.En sık görüntülü görüştüğüm kişi babam.

3-Kaç tane E-mail adresiniz var?-2 adet.Ama sadece bir tanesini kullanıyorum.

4-Sizinle bütünleşen bir nick name’niniz veya sanal adınız var mı?-Yok.Adımı kullanıyorum.

5-Internet ortamında tanışıp gerçek hayatta pekişen arkadaşlıklarınız var mı?-Hayır yok.

6-Internet’ten alışveriş yapar mısınız?-Evet eşimle internetten oldukça fazla alış veriş yapıyoruz.Bunun büyük rahatlık olduğunu düşünüyoruz

7-Ya Internet olmasaydı?Günlerim çok sıkıcı geçerdi kesin.Ama eminim kendime başka uğraşılar bulurdum.Hayatta hiç bir şey için olmazsa olmaz dememeli diye düşünüyorum.

Şöyle bir diğer bloglara göz attım da galiba sobelenmeyen kalmamış gibi.Gözden kaçmış olanlar varsa ben de onları sobeliyorum.

Etiketler:

1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Canım samimi cevapların için sağol! görüşmek üzere...

12 Aralık, 2005  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa