03 Temmuz 2007

VİŞNELİ ÇİKOLATALI ALMAN PASTASI



Yukarıdaki muhteşem pastayı kim yapmıştır,bilin bakalım:))
Çoğunuzun bildiğini tahmin ederek söylüyorum,Evet GÜL yaptı.
Nihayet,uzun zamandır planladığımız buluşmayı dün gerçekleştirdik.Gül,dün iş çıkışı bize geldi.Benim hazırladıklarımla,onun getirdiği pastayla,çayımızla ve harika sohbetimizle,çok güzel bir akşam geçirdik.Gül'ü size anlatmama gerek var mı bilmiyorum.Hepimizin, yazılarından ve bizlere yazdığı yorumlarından tanıdığı,dünya iyisi,temiz kalpli,sevecen,pırıl pırıl,samimi bir insan GÜL.O kadar nazik bir insan ki,günlerce diyet yaptığı için çok az yediğine ve benim çok fazla hazırlanmamam gerektiğine beni ikna etti ve pastaların en güzelini yapıp getirdi.
Işıl'la ve Gül'le tanıştıktan sonra iyice anladım ki,bu blogla birlikte hayatımda yeni arkadaşlıklara yer açmış oldum.
Blogların GÜLÜ,Damak Tadımmm benim! İyi ki geldin,iyi ki seni tanıdım.



Bu pastanın tarifini çok yakında Gül'ün sayfasından(buradan) alabilirsiniz.

Benim hazırladığım kirazlı rulo pastanın ve tuzlu kurabiyenin tariflerini daha sonra vereceğim.

Etiketler:

16 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Beyhan'ım canımsın benim sen..Ne kadar tatlısın sen,ne kadar iyi niyetlisin sen...Seni ve dünya tatlısı eşini yakından tanıma şansına sahip olduğum için çok mutlu oldum.Mutluluğum halen devam ediyor,tıpkı çocuklar gibi canım..
Mercimek köftelerini bugün ofiste afiyetle yedik canım tekrar o güzel ellerine sağlık senin.Aynen akşamki gibi nefistiler ve hiç kurumadılar..Hele yapmış olduğun o kurabiyelerin ve kirazlı rulo pastanın tadı halen damağımda kaldı canım.Sana ne yazsam az canım benim,zira sen övgülerin en güzeline layıksın.Ne mutlu anneciğine ve babacığına ki senin gibi bir kızları var.Kirazları akşam afiyetle yediler canım..İncirler ise hiç aklımdan çıkmıyor inan.Sohbetimiz yarım kaldı farkındaysan en kısa zamanda kaldığımız yerden devam ederiz tatlım benimmmm.
Aslı'cığım,akşam senide resimlerinden görüp tanıma fırsatını yakalamış oldum canım..Maşaallah sana da çok tatlısın sende Aslım benim.Hepinizi çokkkkkk seviyorum,iyi ki seni tanımışım Beyhan'ım benim.
Senin ve Emrah'ın yanaklarından öpüp sevgilerimi gönderiyorum.Allah sizleri sakınsın ve korusun canım..

03 Temmuz, 2007  
Blogger serapin mutfaginda pisenler dedi ki...

Beyhancigim nefis bir pasta goruntusu beni bitirdi,ellerine saglik.selamlar

03 Temmuz, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Evet haklısın Beyhan. Bu bloglar sayesinde gerçekten iyi arkadaşlar kazandık.
Sevgiler,
www.berrince.com

04 Temmuz, 2007  
Blogger NAZLICA dedi ki...

Çok sevindim Beyhancığım tanışmanıza. Hernekadar tanışmasam da Gül gerçekten çok sıcak ve samimi bir insan gibi geliyor bana.Sen de çok sıcaksın bunu hissediyorum. Ne güzel birbirinizi bulmuşsunuz, aman kaybetmemek için gayret gösterin. Günlük kaygılar,hele İstanbulun trafiği, karmaşası sizi engellemesin. Gül'ün marifeti çok güzel gözüküyor, hemen sayfasına gideyim, tarifi yazmıştır belki. Sevgiler

04 Temmuz, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Beyhancığım..Çok kıskandım .Keşke bende orada olabilseydim.Işılla görüşebilme olanağınızın olması beni mutlu ediyor.Gözlerinden öpüyorum.K.IŞIK

05 Temmuz, 2007  
Blogger Hesna dedi ki...

Canım ne güzel bir buluşma olmuş, çok keyifli geçmiştir eminim. Pastalarınız harika her ikinizinde eline sağlık.

Sevgiler
Hesna

05 Temmuz, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Sevgili Beyhan, şimdi Gül'den geliyorum, ona da yazdım.. Biraraya gelmenize gerçekten sevindim, sizler samimiyetinizi ve sıcak kanlılığınızı hissettiriyorsunuz, arkadaşlığınızın uzun yıllar devamını diliyorum cnm..Yalnız mercimek köftesinde gözüm kaldı haberin ola :-)) selam ve sevgiler..

05 Temmuz, 2007  
Blogger daimamutfak dedi ki...

sevgili beyhan hanım.Gül'cüğümün sayfasından ögrendim buluşmanızı çok mutlu oldum ikiniz adına.Daim olsun dostluğunuz inşallah.Gülün candan davranışı insanı adeta çekiyor değilmi?...sevgilerle..neriman

05 Temmuz, 2007  
Blogger daimamutfak dedi ki...

sevgili beyhan hanım.Gül'cüğümün sayfasından ögrendim buluşmanızı çok mutlu oldum ikiniz adına.Daim olsun dostluğunuz inşallah.Gülün candan davranışı insanı adeta çekiyor değilmi?...sevgilerle..neriman

05 Temmuz, 2007  
Blogger Leziz Tarifler dedi ki...

Sevgili Beyhan,

Gül'ün sitesinde dolaşırken, ikinizin bir araya geldiğinizi okudum. Ne güzel blog arkadaşlığının, sanal ortamdan çıkıp, gerçek ilişkilere dönüşmesi. Senin de tariflerin çok güzel. Ellerine sağlık. Sevgiler...

05 Temmuz, 2007  
Blogger Beyhan dedi ki...

Gül,
Canım benim,biz de seni tanıdığımız için mutluyuz.Mercimek köfteleri ve diğerleri hakkında yazdıkların çok hoşuma gitti.İnsanlara kendini iyi hissettirme konusunda çok başarılısın.Sağol...
Seninle gönderdiğim kirazlar erken toplandığı için biraz küçüklerdi ve sanki geldikleri gün daha büyüklerdi.1o gün dolapta bekleyince küçüldüler gibi geliyor bana.Bahçedeki kirazlar dün toplandı ve yeni koli yarın yola çıkıyor:)))
Aslı'ya haber verdim gelişini.Çok sevindi ve sana selamı var.

Biz de seni öpüyoruz, kendine iyi bak.Tekrar görüşmek dileğiyle...

05 Temmuz, 2007  
Blogger Beyhan dedi ki...

Serap,tadı da beni bitirdi:)))
*****
Berrin,haklısın canım.Isparta'ya çooook selam...Berrin'ciğim,sayfana asla yorum yazamıyorum.Her gün giriyorum ama haberin olsun arkadaşım.
*****
Nazlı'cığım kendimi yakın hissettiğim insanlar arasındasın.Belki bu yüzden benden sıcaklık hissetmişsindir.Hislerimiz karşılıklı.
*****
K.Teyzeciğim,biz de o akşam Gül'le kulaklarınızı çınlattık.Keşke siz de bizimle olabilseydiniz.Bu gün sesinizi duymak güzeldi.Öpüyorum ellerinizden.

05 Temmuz, 2007  
Blogger Beyhan dedi ki...

Hesna,teşekkür ederim.Güzeldi gerçekten.
*****
Sevgili Benar,istediğin mercimek köftesi olsun.Lafı mı olur:)))
*****
Neriman Hanım,tamamen haklısınız,sayfanıza girmiştim akşamüstü,çok hoşuma gitti.Yorum için teşekkürler.
*****
Feyhan Hanım güzel sözleriniz için çok teşekkürler.

05 Temmuz, 2007  
Blogger Ferhanca dedi ki...

Beyhan, Gül ün sayfasından okudum haberleri. ne iyi etmişiniz neşeniz bol olsun ..eşinde gelmiş askerden gözünaydın..blog toplantılarını sık sık yaparsınız artık postlarını ekleyin bizlerde okuyalım..

05 Temmuz, 2007  
Blogger isil dedi ki...

Beyhancigim,

Tatilden yeni dondum ve ancak bakabildim sayfana. Ne guzel yaaaa, Gul ile gorusmussunuz, ben de isterim :) Cok yakinda bir bulusma planlamaliyiz.

Cok cok operim.

13 Temmuz, 2007  
Blogger Beyhan dedi ki...

Işıl'cığım,
Hoşgeldin canım.K.Teyzeyle konuştuk tatilde olduğunu biliyordum:) Artık burdasın ne güzel.En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...Öpüyorum seni.

13 Temmuz, 2007  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa