28 Şubat 2007

ANKARA (Dayılarım,yengelerim,kuzenlerim,canlarımmm...)



Sevgili arkadaşlarım uzun bir aradan sonra nihayet sayfamı güncelleme fırsatı buldum.Uzun zamandır kuzenlerimle beklediğimiz gün geldi ve Ankara'ya gidip geldik annemle.Dört yıl aradan sonra öyle iyi geldi ki bu tatil anlatamam. Çünkü Ankara demek, dayılarım, yengelerim, kuzenlerim demek.Ankara demek, şubat tatili ve yaz tatili demek benim için.Bando sokak,Atatürk Orman çiftliği dondurması demek,kızılay,denizatı,cihan kebap demek...
Uzun bir aradan sonra saydığım bu güzelliklere kavuşmak nasıl mutlu etti beni anlatamam. Kuzenlerim için ördüğüm beyaz atkı ve şapka o kadar beğenildi ki...Hatta becerikli kuzenim Nazo firkete işine kendini kaptırmış durumda:)Bütün arkadaşlarına örüp hediye ediyor.

Bu güne kadar sanırım hiç dışarıda yiyip beğendiğim yemekleri yayınlamamıştım.Ancak kuzenim Nefiseyle kızılayın altını üstüne getirdiğimiz günlerden birinde,Nefise'nin kayınpederi Erdal Bey'e ait olan Cihan Kebapta öyle bir ağırlandık,öyle lezzetli ve güzel bir yemek yedik ki yayınlamadan edemedim.




Metin Abiciğimin,DenizAtı pastanesinden benim için gönderdiği pastayı,fotoğrafını çekmeyi unuttuğum için yayınlayamıyorum.Ama sanırım Ankara'da yaşayıp da DenizAtının ürünlerini bilmeyen yoktur.

Ankara'da yaşayan 10 kuzenime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bana muhteşem bir hafta yaşattıkları için.Canlarım hepinizi çok seviyorum...

Etiketler:

18 Yorum:

Blogger ---OPTiO--- dedi ki...

nerdesin diye merak ediyodum :)
hosgeldin ...ne güzel yaaaa....
sevdiklerini görmek , hasret gidermek ...cok keyiflisin suan ...insallah daim olur sevincin :)
Ankaraya gitmeyeli yillar oldu ...Dilerim yeniden firsatim olur ...iskender delisi birine simdii bu yapilirmi ...nasi gidicem ben oraya ya :( neysee burdakilerle idare ederim artik :) günün birinde yolum düserse , ordada bakarim tadina :)
afiyet seker bol olsun ....
iyi pazarlar ..
sevgilerimle....

03 Mart, 2007  
Blogger NuR dedi ki...

Sevgili Beyhan,
Mutlu bir hafta geçirmene sevindim, yedik içtiklerin afiyet şeker olsun canım. İyi hafta sonu dileklerimle
Sevgiyle kal

04 Mart, 2007  
Blogger Sanem dedi ki...

Burasi Sakarya degil mi, Denizati'nin tam karsisindaki yer degil mi peki? Heyy heyyy taa universitedeyken giderdik, afiyetle yerdik donerleri, sonra denizatinda da cayimizi icerdik. Sihhiye ile arasi da yakindi malum.. Gittim, geldim sayende ;)
Sevgiler

05 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Beyhan sevinçten sabahları ağlanırmı?Seninle hem gülüyor hem ağlıyorum.Allah sana uzun ömür versin.Eşinle ailenle.Beyhan inanırmısın sana doyamadım,seni her sene bekliyorum.Her dakika kulaklarını çınlatıyorum.Dolaşmaktan yorulmak seninle güzeldi,Lokantamızda yemek yemek, kahvaltı için 2 saat sıra bekleyip seninle olmak çook çok güzeldi.Seni Seviyorum ve herzaman bekliyorum.Başımın üzerinde yerin var tatlım.Öpüyorum.Herşey gönlünce olsun.ANKARA SENSİZ BOMBOŞ KALDI.Seninle bir daha ki sefere İSTANBULDA buluşmak üzere.Sevgiyle kal.

05 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

beyhancığım hala yaşadıklarımızı düşünüp gülüyorum iyiki geldin keşke birsende gelseydi hele ankamoll da garajda resim çektirdiğimiz aklıma geldikçe gülüyorum neşe gilde nasıl güzel bağırıyordum hatırladınmı? Umarım birdaha görüşürüz

05 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

beyhan şuan yanıma ayfer ablan geldi senden bahsettik hemen yüzünde gülücükler oluştur senin kaşkolun aynısını ördü seni öpüyor nazmiye sırt

05 Mart, 2007  
Blogger Damak Tadı dedi ki...

Beyhan'cığım,
Canım şimdiden hayırlı tezkereler diyorum tatlım..Çok şükür az kaldı desene..))
Bu arada sevdiklerinle güzel vakit geçirmen mutlu olman ve olmanız inan benide çok mutlu etti canım benim..
Tatlım çok sevindim senin adına ne kadar iyi olmuş be Beyhan'ım..

Senin ve Aslıcımn yanaklarından öpüyorum ve annelerede sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum canım benimm.

Güzel bir hafta sizlerle olsun Beyhan'cığım..

05 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Senden haber almak güzeldi. İyi olmana sevindim.
Sevgiler,

05 Mart, 2007  
Blogger umran dedi ki...

Bende merak etmistim seni Beyhan bendeki yorumunu gorunce hemen geldim iyi olmana sevindim,sevgiler

05 Mart, 2007  
Blogger Safran dedi ki...

Tevekkeli geçtiğimiz hafta Ankara'da hava çok güzeldi... Demek ki sen geldiğin içinmiş :) Sevgiler arkadaşım...:))

06 Mart, 2007  
Blogger tata dedi ki...

Ne güzel oluyor insanin sevdikleriyle beraber olabilmesi, ben de yeni döndüm Izmir'den, anlattiklarin asina geldi.
Sevgiler

07 Mart, 2007  
Blogger one ben bir sey dedi ki...

Beyhancım,
Aynı tarihlerde ankaradaymışız ne hoş olurdu bir buluşma ayarlayabilseydik.İyi bir hafta geçirmişsin çok sevindim.Böyle beraberlikler çocukluk anılarını yad etmek bakımından çok güzel oluyor.Eşine de şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum.
Sevgilerimle canım ve sevgili arkadaşım ayn zamandada dünya kadınlar gününü kutluyorum

08 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Optio'cuğum sağol canım beni merak etmen mutlu etti beni:)))
Canın iskender istedi diye çok üzüldüm.Ankara'ya gidersin inşallah yakın zamanda.))Öpüyorum.
*****
Sennur Hanım,çok teşekkür ederim.
*****
Sanem yerini bildin Cihan kebabın.Fakat benim bildiğim kadarıyla hep yan yanaydılar denizAtıyla.Eski günleri hatırlatabildiğim için sevindim:))
*****
Nefis'ciğim canım benim,nasıl mutlu döndüm sana anlatamam.Nazmiye'ciğimi ve seni yordum biraz ama biz birlikte yorulmayı da severiz değil mi canım?Sizlere çok teşekkür ederim,dediğin gibi İstanbul'da görüşmek üzere...
BEYHAN

08 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Nazmiye Ablacığım hatırlamaz olur muyum,hala daha minoset içiyoruz sayende:))))))Herşey harikaydı,tekrar teşekkürler:)Öpüyorum seni, de Ayfer Ablacığımı da.Atkısını güle güle kullansın.
*****
Gül'cüğüm canım benim,sağol iyi dileklerin için.68 günümüz kaldı Allahın izniyle.Günler aslında çabuk geçiyor.Dönünce bol bol görüşmek üzere.Öpüyorum seni canım benim.
*****
Berrin'ciğim çok teşekkür ederim arkadaşım.
*****
Ümran'cığım sağol canım,merak
edildiğini duymak çok hoş:)))

BEYHAN

08 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Safran'cığım,Bu hafta da Isparta da hava çok güzel döndüm diye herhalde:))))))öpüyorum seni...
*****
Tata'cığım okudum sayfanda,baba evi ne güzel değil mi?
*****
Candan'cığım hem de harika olurdu.Işıl'cığım da orada yaşıyor ama görüşemedik bir türlü.İnşallah başka bir zaman görüşme imkanımız olur.Senin de kadınlar gününü kutları canım.Kendine iyi bak,bol bol dinlen,öpüyorum...

08 Mart, 2007  
Blogger ---OPTiO--- dedi ki...

üzülme sen :) ben hemencecik yedim bile :)) burdada harika yapan bi yer var :)) orasi olmasa yanmistimda :) ama geliyim ordada yicem ...öperim kocaman...

09 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Beyhancığım Antalyaya gittim. Pazar günü Buğu nun doğum günü olmasına rağmen Birsen ve Tevfik beni ziyarete geldi.Çok güldük sohbet ettik, zaman o kadar çabuk geçtik ki oradada kulaklarını çınlattık otelden çıkarken bazı pürüzler oldu Birsenle görüştüğünde sorarsın (elbette hallettik) halacığım nasıl eniştem nasıl ellerinden öperim.

23 Mart, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

o kadar şaşırdım ki anlatamam bugün öğle saatlerinde kardeşimle birlikte sakaryaya çiçek almak için gitmiştik. çok yorulduk ve dinlenelim diye banklardan birine oturduk. ve oturduğumuz bankın karşısındaki kebapcıyı sizin sitenizde görünce ne oluyor yaa ben bu anı bir kere daha yaşamıştım dedim kendi kendime hatta içeri girip birşeyler yemeyi düşündük ama eve geç kalmalayım diye vazgeçmiştik. ama sizin tavsiyelerinizle bir daha ki sefere hiç tereddüt etmeden gidicem. neyse uzun oldu galiba başınızı şişirmeyim hoşçakalın. denizincileri.

27 Mart, 2007  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa