17 Haziran 2007

YAPRAK DÖKÜMÜ



Sevgili arkadaşlarım,bu gün eşimle, çok severek izlediğim,Yaprak Dökümü isimli dizinin çekildiği konağı görmeye gittik.Konak sahibi İzzet Bey,bize odaları tek tek gezdirdi.Fikret'le Ayşe'nin,Leyla'yla Necla'nın odalarına bayıldım.Ferhunde'nin odası ise, şu anda depo olarak kullanılıyor.Çünkü,dizinin sezon finali çekildiği için,yaz tatiline girmişler ve kullandıkları bütün eşyaları bu odaya depolamışlar.

Yemyeşil bir bahçesi ve güzel bir boğaz manzarası var konağın.Benim,bütün odalarda ve bahçede fotoğraflarım var,bu fotoğrafları da sizler için çektim. Sedeflerin oturdukları apartman,dizide gördüğümüz gibi konağın karşısında değil.Leyla'yla Oğuzun evleri ise,konaktan uzakta değil,konağın hemen çaprazında.
Bizimle yakından ilgilendiği ve konağın bütün odalarını tek tek gezdirdiği için,İzzet Beye çok teşekkür ediyorum.

Bir kaç güne kadar işlerimi tamamen bitirmiş olacağım.Biriken tariflerimile tekrar görüşmek üzere...


Etiketler:

29 Yorum:

Blogger Gulos dedi ki...

Bende severek izledim diziyi.Sezon finalini de çok merak ediyorum doğrusu.Aslında bu sezon bitse daha iyiy olacaktı.Uzadıkça tadı kaçıyor çünkü.Ama son seyrettiğim bölüm çok heyecanlıydı.Bu konak nerde bana da adresini versene ben de görmek isterim doğrusu.
Sevgilerimle.

18 Haziran, 2007  
Blogger tata dedi ki...

Ben dizi falan bilmem, konak cok güzel, hep Istanbul'un eski günlerini anlatiyor sanki.
Ne güzel esin de yaninda artik, bol bol gezin. Tüm güzellikler sizinle olsun!
Sevgiler

18 Haziran, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Sevgili Beyhan'cığım,
Çok iyi olmuş sizler için böyle güzel bir konağı ziyaret edip sanki o yaşanmışlıkları orada yerinde gözden geçirmek çok anlamlı değilmi??Bende zaman buldukça izlemeye çalışıyordum.Annem resmen müdavimi oldu dizinin.Romanını okuduğum için sanki biraz değişik gelmeye başladı bana dizi.Farkındaysan bir Trabzon'lu aileyi anlatıyor tatlım.


Sevgiyle kucaklayıp öpüyorum seni tatlım.Ekleyeceklerinide merakla bekliyorum.

Sevgiyle kal.

18 Haziran, 2007  
Blogger ---OPTiO--- dedi ki...

ben pek dizi izlemem..ama bu diziyee bayiliyorum ilk günden berrii...tr ye gidince romaninida alicam hemencecik...
bu evide acayip begeniyorum,..keske benim evim olsa :))

senin oldugun fotolari görmeyi cok isterdim :D :))) öptüm canimmm

19 Haziran, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

beyhancığım özellikle belfine o diziyi izletiyorum.örnek alınacak o kadar çok şey varki.İSTANBULA GELDİĞİMDE MUTLAKA GEZMEK İSTİYORUM.ABLAMIN DEDİĞİ GİBİ DİĞER YERLERİDE.SENİ SEVİYORUM.(YERİNDE OLMAYIDA AYRICA İSTERDİM

20 Haziran, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

beyhancığım özellikle belfine o diziyi izletiyorum.örnek alınacak o kadar çok şey varki.İSTANBULA GELDİĞİMDE MUTLAKA GEZMEK İSTİYORUM.ABLAMIN DEDİĞİ GİBİ DİĞER YERLERİDE.SENİ SEVİYORUM.(YERİNDE OLMAYIDA AYRICA İSTERDİM

20 Haziran, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Sevgili Beyhan
Ben de bu diziyi severek izliyorum zevkine hayranım (kahverengi çanta)
bir ara boş kalırsan Şehrazatın satın aldığı eve git sitende izlemek ne güzel
nazmiye sırt

20 Haziran, 2007  
Blogger Bocuruk dedi ki...

Bu sene takip ettiğim 3 diziden birisi Yaprak Dökümü idi. Ancak erken satte yayınlandığı için miniğim daha uyumadığı için bazı konuşmalar araya kaynadı. Uyku saatinde kitabını okumadığım için miniğim bana darıldı falan. Yani diğer dizilerim gibi 21:45 civarı başlasa idi daha da güzel olacaktı. Yeni sezonunu çok merak ediyorum. Konağı da çok beğeniyordum fotoğraflar iyi oldu sağol Sevgili Beyhan:)

21 Haziran, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Merhaba sevgili Beyhan,

Öncelikle eşinin dönüşü için gözün aydın demek istiyorum.. Yaprak Dökümü dizisinin bir hayranı olarak sayfanda bu fotoğraflarla karşılaşınca her satırını, her kareni zevkle okudum.. Kitabından hayli sapmalar yapılsa da keyifle izliyorum ve yeni sezonu iple çekiyorum.. Ayrıca ekleyeceğin yeni fotoları da..

Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum cnm..

21 Haziran, 2007  
Blogger Beyhan dedi ki...

Güloş,bu konak Beylerbeyinde Abdullahağa caddesinden(sahil yolu)Eski çınar sokağa girince soldaki ilk sokağın devamındaki Şemsibey Sokakta.
*****
Teşekkürler Tata,ne kadar içtensin :))
*****
Gül,evet Trabzondan gelmiş bir aileyi anlatıyor.Ben de bir kaptırdım ki sorma:))Bu hafta bekliyorum seni,unutma.Öpüyorum...
*****
Tatlı Optio! Senin evin sanki geri mi kalır bu konaktan.Ben de senin evine,yaşadığın yere hayranım.Özellikle de kışına...öpüyorum canım.
*****
Nefis,sen gel İstanbul'a yeterki.Gideriz oraya da:))
*****
Aaa! tabii ki giderim Nazmiye Ablacığım.Sen izlediğin bütün dizileri bana yaz,ben tek tek dolaşıp sayfama fotoğraflarını ekleyeyim,belgesel tadında:))))))))))))
*****
Teşekkürler Bocuruk,ben de senin gibi yeni sezonu bekliyorum:)
*****
Sevgili Benar,güzel sözlerin için teşekkür ederim.Her satırı zevkle okudum demen beni sevindirdi çünkü uzun yazıp sizleri sıkmaktan çok çekiniyorum.Her şeyi kısa ve öz yazmaya çalışıyorum ama bazen ipin ucunu kaçırabiliyorum.Sevgilerimle...

25 Haziran, 2007  
Blogger Ferhanca dedi ki...

Bu konak Çemberimde Gül Oyada daha güzel çekimlerle gösterilmişti =) Hem eski eşyalarla daha bir güzeldi sanki.Bahçede de bir sürü sahnesi vardı .Gerçekten çok güzel bir konak.

01 Temmuz, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

selam
bende diziyi cok begeniyle izliyorum hatta cok seviyorum...
mumkunse bende konagi ziyaret etmek isterim ama tam yerini bilmiyorum.bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim, acik gunlerini ve tam yerini soylerseniz. tesekkurler

12 Temmuz, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

OO benim encok sevdigim dizi bu her hafta internetten indiriyorum cd ye cekiyorum aksam cocuklari yatirincada geciyorum plasmanin karsina ayaklarimi uzatip bu diziyi seyretiyorum ilk bolumunden beri seyrettim ve gelecek olan bolumlerinide cok merak ediyorum bakalim hepsinin sonu nasil olucak diye leylanin neclanin sonlarinida cok merak ediyorum.
cok sanslisin bukonaga girmeyi bende cok isterim bu konagin sahipleri simdi yasamniyormu bu evde peki? sadece dizi icinmi bu konak ama gercekten bahceside super hele balkondan olan bogaz manzarasi benim encok hosuma giden fikretin odasi :)

13 Temmuz, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

merhabalar , konak en az dizideki kadar güzel görünüyor resimlerde. benim kızım bu diziye bayılıyor. hazır okullar tatilken kızımı gezdireyim diyorum. bu konak tam olarak nerde ? nasıl gidilir? tarif ereseniz çok sevinirim. eminim bunun cevabını merak eden çoktur. bir soru daha orda içini gezdirebilecek herzaman biri var mı ki? ta büyükçekmecen gidicem kapılarda kalmayalım... sevgiler. şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.

10 Ağustos, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

Konağın yerini merak eden arkadaşlar için yazıyorum.
Konak Beylerbeyinde Abdullahağa caddesinden(sahil yolu)Eski çınar sokağa girince soldaki ilk sokağın devamındaki Şemsibey Sokakta.
Konağın sahibi evde ise belki gezdirebilir ama konak haka açık değil.Yine de şansınızı deneyebilirsiniz.Ama kocaman kapı kapılı olabilir boşuna gitmiş olmanızı istemem.Zaten dizi tatilde olduğu için eşyalar Ferhunde'nin odasına kilitlenmiş.Hepinize sevgiler...

BEYHAN

11 Ağustos, 2007  
Anonymous Adsız dedi ki...

yaprak dokumu ne dıyılebılırkı bukadar harıka ınsanı sorgulatan duyguları bıze yansıtan herkeze cok tesekkur ederım...tabıkı duygularımı ıfade etmek ımkanını bana sundugunuz ıcınde sıze...bendegıdıp gormek ıstıyorum o evı ve buyulu dakıkaları tatmak ıstıyorum cok tesekkur ederım arkadasım bu arada bende duru...

21 Ağustos, 2007  
Blogger cansu dedi ki...

ben diziyi çok seviyorum kitabınıda okumuştm zaten o evi ve neclayı görmeyi çok istiyorum ama oraya nasıl gidebilirm bilmiyorum çünkü istanbulda oturmuyorum

22 Temmuz, 2008  
Anonymous Adsız dedi ki...

ya bu konagın hayranıyım kac defa gıttım etrafında donup durdum ıcıne gırmek ıcın can atıorum ev sahıbıne nasıl ulasabılırım yanı ızzet beye nasıl ulasabılırım evıb ıcıne gırmek ısıorumm. bu konuda fıkır verırsenız sevınırım

25 Temmuz, 2008  
Anonymous Adsız dedi ki...

beyhan hanım bende bi yaprak dökümü izleyicisi olarak bu fotoları kaç aydır arıyorum.
izmirde oturduğum için gidemedim. ama bunları görmek çok güzel oldu. bide diğer tüm çekilen fotoları koyar mısınız. çok memnun olurum.. eminim herkes olur..iii günler :)

02 Kasım, 2008  
Blogger Amil dedi ki...

Sayin arkadaşlar,
ben rusiyadan yaprak dökümü dizisinin çekildiği evi görmeğe geldim, ama bitürlü bulamiyorum.
Şu an kartal mahallesinde titanik otelinde oturuyorum. sizden bana bu evi bulmağı yardim etmenizi çok rica ediyorum. eger adresi bilen varsa bana poliglot_83@mail.ru eposte atmasini çok rica ediyorum!
Sevgilerimle ve saygılarımla!

28 Aralık, 2009  
Anonymous Adsız dedi ki...

Sevgili Amil;
Konağın yerini daha önce tarif etmişim.Tarifi aynen yazıyorum.Beylerbeyinde kime sorsanız yardımcı olurlar.

Konağın yerini merak eden arkadaşlar için yazıyorum.
Konak Beylerbeyinde Abdullahağa caddesinden(sahil yolu)Eski çınar sokağa girince soldaki ilk sokağın devamındaki Şemsibey Sokakta.


BEYHAN

29 Aralık, 2009  
Blogger Amil dedi ki...

Bana yardımcı olan adsiz arkadash,
Size çok teshekkur ederim. Ben St.Petersburgdan sadece o evi, dizideki amaları görmeğe gelmişim.yardımınız üçün çok teşekkür ederim.Sizde St.Petersburga geldiğinizde mutlak beni arayın, bende size yardımcı olurum.
Bide ibo showa katılmağı çok isterdim.Katılmam için bana yardımcı ola bilirmisiniz????

29 Aralık, 2009  
Blogger Beyhan dedi ki...

Sevgili Amil,

Aslında yorumun altında adım var ama dikkatinizden kaçmış galiba:)
Adresi yazan benim(beyhan)Yani;"beyhanın mutfak keyfi"nin yazarı. Umarım konağı bulursunuz.
İbo show konusunda size yardımcı olamayacağım malesef.İyi tatiller...

30 Aralık, 2009  
Blogger Amil dedi ki...

Beyhan hanım,
yardımınız için tekrar tekrar teşekkür ederim!
aslında beyhan adini gördümde, ama adınız olduğunu anlayamadım, çünki ilk defa böyle ad duydum, bizde böyle ad yok))))
dediğim gibi, eğer st.petersburga gelseniz mutlak beni arayın, her türlü yardımcınız ola bilirim. numaramı yazıyorum +79117915151

30 Aralık, 2009  
Blogger Beyhan dedi ki...

Sevgili Amil;
Ben de size İçtenliğiniz için çok teşekkür ederim.Numaranızı bile yazmışsınız...
Mutlu yıllar dilerim.

01 Ocak, 2010  
Blogger Amil dedi ki...

Çok sağ olun, Beyhan hanim! size de mutlu yıllar!
Numarami yazmakla demek istiyorumki, hakıkatan sam'm' kalpla size yardım etmeğe hazirim\ eхук benim şehrime gelseniz

02 Ocak, 2010  
Blogger Amil dedi ki...

Sevgili Beyhan!
Bugun sayenizde konağı buldum, doya doya bütün oadaları gezdim.
Şu an çoklu mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi bir anlık dizide hiss ettim, ev sahibinden rica ettimki, benim adımdan Ferhundeye Allah cezanı versin soylesin. O bir namuslu aileni mahv etti.

03 Ocak, 2010  
Blogger Vanja dedi ki...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

12 Temmuz, 2011  
Blogger www.77yum.com dedi ki...

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

19 Şubat, 2019  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa