15 Haziran 2010

BİZDEN HABERLER

Öncelikle beni tebrik eden ve gelişmeleri merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Yorumlarınızı okudum ama cevaplayamadım malesef.Biz 5 ayımızı doldurduk nihayet.10.haftadan yaklaşık 15. haftaya kadar çok sıkıntılı günler geçirdim.Bulantı ve kusmalarımdan dolayı ağızdan beslenemedim.Bir ay boyunca aralıklarla hastaneye yatıp serumla beslenmek zorunda kaldım.Bu arada 7 kilo kaybettim ama doktorumun da dediği gibi bu sıkıntılar 16. haftadan itibaren azaldı ve verdiğim kiloları geri almaya başladım.Hastanemden ve doktorumdan çok memnunum.Hastanem,Yıldız Andeva,doktorum ise,Şerife Şeniz YURTSEVEN(Antalya'da yaşayan arkadaşlara fikir verir belki diye yazıyorum.)
5. aya kadar ikizlerimizin cinsiyetini öğrenemedik bir türlü,göstermediler:) Beni ve eşimi tanıyanlar kız bebek düşkünü olduğumuzu bilirler.Allah gönlümüze göre verdi veeeee! ikisinin de kız olduğunu öğrendik.Nasıl mutluyum anlatamam.Şimdilik ikisinin de sağlıkları iyi görünüyor.Ayrıntılı ultrason sonuçları bunu gösteriyor.Ayrıca 4 boyutlu ultrason resimleri de var elimizde birisi bana diğeri babaya benziyor gibi:))
Artık yemeklerden hiç tiksinmiyorum,çok iştahlı da değilim.Besleyici şeyler yiyorum,aldığım kilolar göbeğimde toplanıyor ben aynen duruyorum.Ama nasıl oluyorsa 10 günde 2.5 kilo almışım bütün gün boyunca yediğim ekmek 2-3 dilimi geçmiyor oysa.İkiz oldukları için mi hızla kilo almaya başladım bilmiyorum.
Bu arada Antalya ısınmaya başladı.Bakalım nasıl dayanacağım sıcaklara.
Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Bu arada ikiz kız isimleri araştırıyorum,birkaç tane buldum ama sizden de yardım istiyorum.
Hoşça kalın...

Etiketler:

3 Yorum:

Blogger Damak Tadı dedi ki...

Canım,çok mutlu oldum güzel ve sağlıklı haberlerini alınca..İnşallah kucağına aldığında da bizleri haberdar edersin..Kocaman öpüyorum seni tatlım..Emrah'a çok selamlar,tebrikler..!

15 Haziran, 2010  
Anonymous Adsız dedi ki...

canım merhaba ben şükran iki cadı ve ismekten hatırlarsın belki hamile olduğunu şimdi sitende öğrendim çok sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun inşallah tebrik ediyorum sonu güzel gelsin kendine iyi bak:))

05 Eylül, 2010  
Blogger online mutfak dedi ki...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

20 Ağustos, 2012  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa