29 Aralık 2010

MUTLU YILLAR


Sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize mutlu yıllar diliyoruz.Kızlarım haftaya 4 aylık olacaklar.Çok uykusuzuz.Gaz problemimiz var hala daha.Sadece 20 dakika uyuduğum geceler oldu.Nasıl ayakta durabildim şaşırıyorum..Birini doyur gazını,bezini al yaklaşık 1 saat,sonra aynı işlemler diğeri için yapılsın,bu arada ilk yatırdığın acıksın:)tekrar doyur gazını,bezini al yatır derken bir bakmışsın güneş doğmuş. İlk iki ayımız böyle geçti.Hamile kaldığım kilodan yaklaşık 7 kilo daha düştüm.hem de ilk ay bu kadar zayıfladım.İkiz annesi olmanın ne olduğunu yaşayınca anladım Şimdi de çok rahatlamış sayılmasakta nispeten daha iyiyiz.Doktorumuza göre vücutta gelişimini tamamlayan en son organ bağırsaklarmış ilk 3 ay yaşanan gaz sıkıntısının sebebi buymuş.Bütün bunlara rağmen tarifi imkansız bir mutluluk yaşıyoruz. Dilerim Allah isteyen herkese yaşatsın.



Merak edenler için minik bir fotoğraf ekledim.

Etiketler:

5 Yorum:

Blogger Unknown dedi ki...

Allah bağışlasın ikiz kızlarınız çok güzeller ve sağlıklılar..Şu ıspanaklı böreğinizi nezamandır yapmamıştım tarifinize bakmak için sitenizi açtığımda minikleri gördüm (inanın tanıyormuşum gibi )çok sevindim..Allah yardımcınız olsun inşallah ileride kızlarınızla beraber yaptığınız tarifleri okumak da nasip olur..

03 Mart, 2011  
Blogger Nalan Ünal dedi ki...

Maaşallah, Allah nazardan korusun çok tatlılar ya:) Biraz gecikmeli de olsa tebrik ederim Beyhan, Allah analı babalı, mutluluk içinde büyütsün.

11 Mayıs, 2011  
Blogger akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

sitenizi inceledim....Allah bağışlasın ikizlerinizi...siteye ara vermişsiniz sanırım afanların büyümesi çok zamanınızı alıyordur...geçerken uğradım...sağlıcakla kalın..:))

19 Eylül, 2011  
Anonymous Adsız dedi ki...

MERHABA BEYHAN,

BENIMDE ANNEM BABAM YALVACLI VE BENIMDE IKIZLERIM VAR AMA BENIMKILER SENINKILERIN ABLALARI OLACAK YASDA. SENINLE TANISMAYI COK ISTERIM,

SEVGILER,

05 Ekim, 2011  
Blogger NuR dedi ki...

Oyyy oyy Maşallah, bunlar nasıl bir güzellik böyle✿♥‿♥✿Allah analı babalı büyütsün, şansları açık ömürlaeri uzun ve güzel olsun

09 Şubat, 2012  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa