20 Nisan 2009

ÇEMBERİMDE GÜL OYA




Sevgili arkadaşlarım takı tasarım kursunda yaptığımız kolye,küpe,yüzük ve bilekliklerimizi 22 Nisan günü Kadıköy'de,Eminönü iskelesinin üst katında sergiliyoruz.Sergide bana ait 19 çalışma var.özellikle belirtmek isterim ki,çemberimde gül oya adlı otantik takı benim proje çalışmam.Takılarımızı inceleyip,satın alabilirsiniz.Açılış günü öğleden sonra ve 25 Nisan cumartesi günü ben de orada olacağım.
Çarşamba günü gelebilirseniz elmalı kurabiyelerimin de tadına bakabilirsiniz.Hepinizi bekliyorum.

Etiketler:

6 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Teyzecim senin sadece "çemberimde gül oya" takına değil bütün takılarına bayılıyorummmmmm.Bana hediye ettiğin tüm takılar için çoooooook teşekkürler canım teyzoşum.Sanırım bütün bu takılarla mini bir takıcı dükkanı açabilirim :)) Görenler bayılıyor takılarına, eeeee napalım şanslarına küssünler, sen benim teyzemsin :) Seni çok seviyorum şekercim...(Aslıhan)

21 Nisan, 2009  
Blogger Damak Tadı dedi ki...

Canım,çok isterdim sana uğramayı..Sanırım benim iş çıkışımda sen gitmiş olursun..Bilsem orada olduğunu mutlaka uğrardım..Kocaman sevgilerimi gönderiyorum buradan..

21 Nisan, 2009  
Blogger Beyhan dedi ki...

Canım Aşşıcımm:)
Yüce gönüllü yeğenim benim.Bir insan 2-3 takıyı bu kadar mı abartır:)Ben de seni çok seviyorum biliyorsun.Öpüyorum seni...
*****
Gül'cüğüm nöbetçi isem bütün gün oradayım.(sabah 9-kşam 7.5)
Nöbet günüm yarın yani cumartesi,gelebilirsen oradayım canım.Öpüyorum...

24 Nisan, 2009  
Anonymous www.berrince.com dedi ki...

Beyhan cım keşke mail atsaydın bana çok üzüldüm bak şimdi :( sitemde de gördüğün üzere yine uzun süredir siteye vakit ayıramıyorum aslında çok çok şey var eklemek için ama vakit sorunum var. Neyse bir daha ki sefere inşallah.
Sevgiler,
berrin

02 Mayıs, 2009  
Blogger NAZLICA dedi ki...

Takılar satıldı, elmalılar tüketildi herhalde Beyhan. Olsun yine de ben yorum bırakayım. Ellerine sağlık canım. Ne güzel işlerle uğraşıyorsun böyle. Sağlıkla kal.

12 Mayıs, 2009  
Blogger ev perisi;) dedi ki...

Süppersin emeğine sağlık;)

Elmalı kurabiyelerini tatmak için gelmeyi çok isterdim lakin biliyosun Anakara'dayım:(

Başarılarrr...

15 Mayıs, 2009  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa